12. januari 2021
Hal en Keuken te Rotterdam
Een hele fijne opdracht kregen we uit te voeren in een jaren-dertig woning te Rotterdam. Geheel in stijl hebben we zowel de hal als de keuken van nieuwe tegels voorzien. Bekijk de foto's van deze leuke klus.
05. januari 2021
Complete Badkamer met Century Natural Oak en Stadium Gris te Zwijndrecht
Een heerlijke uitdaging kregen we voor onze kiezen in Zwijndrecht. Daar moesten we een complete badkamer onder handen nemen. Dat betekende dus het plaatsen van zowel wand- als vloertegels. Lees verder hoe we dit aangepakt hebben, en bekijk de foto's.
28. december 2020
50 m¹ Century Natural Oak te Koog aan de Zaan
Voor deze opdracht toog onze tegelzetter naar Koog aan den Zaan. Zijn missie: een schitterende vloer creëren met 50 m¹ Century Natural Oak. Keramisch parket, een van onze pronkjuwelen uit de Royal Deal..
22. december 2020
60 m² Vitro Statuario te Rotterdam
Aan de populariteit van tegels met marmerlook lijkt geen einde te komen. Ditmaal mochten we in een bovenwoning te Rotterdam aan de slag met een echte klassieker: de hoogglanzende Vitro Statuario. Lees verder
09. december 2020
Een klus waarbij we flink onze mouwen mochten opstropen. In Oud-Beijerland moesten we zowel vloerverwarming installeren als 60m² Graffiti Black. Een opdracht waarvoor we niet over een nacht ijs zijn gegaan. Lees verder en bekijk de foto's plus video.
30. november 2020
Een hele mooie opdracht die we in Schiedam mochten uitvoeren. Keramisch parket. Een vloer waarmee de opdrachtgever heel wat loftuitingen zal oogsten. Lees verder en bekijk de foto's.
21. november 2020
Een opdracht waarbij er flink wat eer te halen valt. In Wateringen hebben we een complete badkamer mogen betegelen. Onze tegelzetter heeft er weer een meesterwerk van gemaakt. Bekijk de foto's
16. november 2020
Een opdracht waar we weer heel veel plezier en eer van ons werk hebben uitgehaald. In Zwijndrecht mochten we zowel vloerverwarming aanleggen als diverse tegels plaatsen met een speciale behandeling van het toilet. Bekijk de foto's van het resulaat
11. november 2020
Wederom mocht onze tegelzetter een proeve van bekwaamheid afgeven met het leggen van tegels bovenop een plavuizenvloer. Ditmaal te Middelharnis. Nieuw was wel dat-ie met een nieuwe tegel uit de Premium Deal aan de slag mocht. Bekijk alle foto's van het resultaat
04. november 2020
Een hele fijne klus had onze tegelzetter in Waddinxveen. 40 m² betonlook tegels genaamd Eurgre Ash Grey 60x60. Een tegel waar elke vloer van opknapt. Lees verder hoe hij deze opdracht heeft aangepakt en bekijk de foto's/video.

Meer weergeven