14. juli 2020
Op deze site laten we bij elke deal flink wat soorten tegels zien. Het leukst blijft echter om ze ook gelegd te zien. Een grijs vlak zoals bij de 60x60 Grafiet Tegel komt dan gewoon tot leven. Lees verder
06. juli 2020
Een heerlijke klus kregen onze tegelzetters voor hun kiezen in Willemstad. Op de begane grond van een kapitale villa moest er niet minder dan 55 m² Vlak Beton tegels gelegd worden. Lees verder en bekijk het resultaat
11. juni 2020
Voor dit project ging de reis naar Dordrecht. Daar wachtte onze tegelzetter een mooie badkamerklus. Hoogglans tegels met marmerlook aan de wand en matzwarte op de vloer. Bekijk de resultaten.
04. juni 2020
Een project waar weer flink de mouwen opgestroopt mochten worden. Daar was niet uitsluitend de plaatsing van een bijzondere fraaie keramisch parketvloer, er moest ook vloerverwarming aangelegd worden. Lees meer over alle bijzondere aspecten van deze klus
28. mei 2020
Wederom een heerlijke klus. Voor het leggen van 45 m² Mocca Latte hebben we onze tegelzetter gestuurd naar Hendrik-Ido-Ambacht waar hij opnieuw zijn vakmanschap mocht betonen. Lees verder hoe hij dit aangepakt heeft.
21. mei 2020
Voor het leggen van deze koninklijke vloer uit de Royal Deal hoefden we niet ver te reizen, maar wel veel te sjouwen. Niet minder dan 40 m² houtlook tegel moest er op de vloer komen. Bekijk verder de uitgebreide rapportage van deze schitterende klus.
14. mei 2020
Een hele leuke dubbelklus kregen onze tegelzetters voor hun kiezen in Dordrecht waar zowel het toilet als de vloer betegeld moesten worden. Bekijk verder de resultaten.
07. mei 2020
Vloerverwarming wordt steeds populairder. Geen wonder, je verhoogt het woongenot, bespaart energiekosten en de woning stijgt in waarde. Dit project betrof puur de installatie ervan. Lees verder het verslag van onze installateur.
17. april 2020
Een project waarbij onze tegelzetters stevig de mouwen mochten opstropen. Flink sjouwen en veel meters maken zonder ook maar een moment de kwaliteit van het legwerk uit het oog te verliezen. Kijk verder hoe ze het ervan af hebben gebracht.
14. april 2020
Een job om de hoek, als het ware, en wel een hele mooie dubbelklus. Ee badkamer met aan de wand de stralende witte Mat Wit tegel en op de vloer de schiterende, populaire Brooklyn Black. Lees verder en bekijk het resultaat.

Meer weergeven