Over De Tegel Expert

- Dé nummer 1 in Nederland voor Tegels-Inclusief-Leggen -

De Tegel Expert is onderdeel van de Vloeren Expert Groep

De Tegel Expert is onderdeel van de Tegel Expert Groep, 

de Zwijndrechtse specialist voor tegels en sanitair, voor vloeren, badkamers en toilet.

 

De Tegel Expert Groep is als eerste in Nederland puur gespecialiseerd in all-inclusive totaalservices. Voor vloeren - al dan niet in combinatie met vloerverwarming -, voor badkamerrenovatie en voor alle werkzaamheden rondom badkamer en toilet. 

 

Al onze expertises en deals staan voor topkwaliteit voor lage - vooraf overeengekomen – prijzen.  

 

 

 

 

Ons platform voor tegels-inclusief-leggen.

Voor elk budget een tegel-inclusief-leggen pakket. Vanaf de eenvoudige Basic-Deal collectie tot de meest luxueuze Royal Deal. 

Met in totaal meer dan 500 verschillende luxe tegels vind je altijd de tegel die je zoekt. Benodigdheden als voegmiddel, tegellijm en plinten zijn net als de garantie uiteraard standaard inbegrepen. 

 

 

 

 

Plannen om je badkamer en/of toilet te renoveren? De Badkamer Expert maakt alles voor je in orde. Jij kiest de tegel, de gewenste sanitair en verlichting, en de Badkamer Expert komt bij je langs om een complete badkamer te installeren. Tegels, sanitair en verlichting. Wij nemen alles onder onze hoede.

 

Zelf aan de slag, al dan niet in opdracht? Nu kun je ook zelf ons tegels online bestellen. Maak je keuze uit onze uitgebreide collecties topkwaliteit. Snel geleverd. 100% Garantie. 

De Loodgieter Expert

 

Onze allernieuwste service. De Loodgieter Expert. Met de beste 24-uurs-service. Vandaag een loodgieter nodig? In 24 uur staan we voor je deur.Maak kennis met ons team


Onze partner: De Vloeren Expert Groep

Nog een gemak van De Tegel Expert. De innige samenwerking met onze partner De Vloeren Expert Groep. Daarmee kunnen we al jouw wensen vervullen voor je vloer en je trap. Handig, overzichtelijk én voordelig omdat je alles regelt bij één en hetzelfde  bedrijf.


Jouw bestemming wanneer je makkelijk,  voordelig en professioneel laminaat wil laten leggen.

 

Je krijgt de keuze uit een drietal in prijs oplopende deals. Basic, Super en Premium. Elk met een eigen selectie laminaatvloeren en toebehoren zoals ondervloer en plinten, maar ook gratis premiums.

 

Elke deal kent een passend kwaliteitsniveau van minimaal A-merk niveau. 

 

Vier all-inclusive deals voor pvc-inclusief-leggen.

 

 

 

Basic, Comfort, Premium en Royal. Kies jouw vloer in de deal van je voorkeur, in klik- of plak-pvc, en de Pvc Expert regelt verder alles. Ook in visgraat.

 

 

Met een heldere kostenopgave vooraf weet je exact de kosten en wat je ervoor mag verwachten. 

Het adres voor all-in houten vloeren.

 

 

 

 

Maak op basis van je budget en voorkeuren je keuze uit een onzer deals, Basic, Comfort en Premium, en de Parket Expert doet de rest.

 

 

Van bestelling tot afwerking. Alles voor een enkele, heldere vierkante meter prijs vooraf. 

Onze speciale service voor trapbekleding-inclusief-leggen

Met laminaat, pvc, tapijt of hout.  Trapbekleding-inclusief-leggen voor een duidelijke lage prijs 

Kies jouw deal voor open en dichte trappen. All-inclusive, dus inclusief een superdegelijke afwerking voor lang én veilig gebruik van je trap in huis.  

 

Exclusief bij De Trap Expert: Trenovo. Speciaal voor trappen ontwikkelde overzetpanelen van de hoogste kwaliteit..De Tegel Expert, meer dan 10 jaar ervaring in tegels-inclusief-leggen

Onze visie


Maak het jezelf gemakkelijker, plezieriger en - vooral - voordeliger met onze tegels, badkamer en all-in pakketten. Exclusief van De Vloerenoutlet Groep. We ontzorgen, bieden je overzicht en transparantie met de beste laagsteprijsgarantie, razendsnelle looptijden en professioneel advies.

Onze missie


We gaan voor niets minder dan maximale klanttevredenheid voor jouw huis en/of bedrijfsruimte. Daarvoor proberen we zoveel mogelijk tegemoet te komen aan jouw wensen en voorkeuren. Een missie waarvoor we inmiddels beloond zijn met een score van 9.2 Maak kennis met de experts!

We zijn trots op onze meester-tegelzetters, onze vakkundige adviseurs en de altijd bereikbare helpdesk.

In onze showroom in Zwijndrecht kun je persoonlijk kennis maken met het team achter De Tegel Expert.

Wij zijn de beste partner voor jouw nieuwe tegelvloer of wand


Tegels inclusief leggen.


Onze afgeronde projecten


Offerte aanvragen voor tegels


Klantbeoordeling 9,1

- 2019-2020 -

klantbeoordeling-de-tegel-expert

Van 1000+ beoordelingen 

- Bedankt voor de positieve reviews - 


Bel of Mail ons

Bel-met-al-je-vragen-de-helpdesk-van-de-tegel-expert

Beste Koop Tegels van NL

- 2019-2020 -

beste-koop-tegel-vloeren-2018-2019

Wederom uitgekozen tot beste koop

- Hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs! - Hartelijk welkom in onze Zwijndrechtse showroom. Een afspraak is niet nodig.


Alle offerte aanvragen zijn 100% Gratis en Vrijblijvend
Binnen 1 werkdag een offerte op maat in de mailbox!


Tegels zetten - tegelvloer leggen - keramische tegels - vloerverwarming - tegels inclusief leggen - wandtegels - projecten - contact

KvK nummer: 85317365