39 m² Warmhout Hazel

Wanneer we aan de slag moeten in een nog onbewoonde woning is het voor ons belangrijk om goede afspraken te maken met de opdrachtgever. Als bijvoorbeeld andere bedrijven er aan het werk moeten, kijken we hoe we kunnen voorkomen dat men elkaar in de weg gaat lopen. In deze woning verliep de voorbereiding evenwel soepeltjes en konden onze jongens ongehinderd aan het werk met de Warmhout Hazel.

 

Warmhout Hazel

De Warmhout Hazel aka TEG0198826 is een van onze toppers uit de Premium Deal Houtlook collectie.  Een karaktervol uitgevoerde keramisch parkettegel die zich heel lastig laat onderscheiden van echt hout of een andersoortige houtlookvloer zoals laminaat en pvc. Twintig bij negentig centimeter telt de gerectificeerde, mat afgewerkte Warmhout Hazel. 

 

Plaatsing

Voordat we aan het werk gingen met de Warmhout Hazel zijn we uiteraard eerst gaan kijken naar de te volgen legrichting. Belangrijk aangezien je daarmee maximaal ruimtelijk effect kunt halen en kamers groter of kleiner kunt laten lijken, afhankelijk van de lichtinval. Met behulp van de lijmkam en het levelling systeem plus natuurlijk de tegelzaag hebben we vervolgens per verdieping de vloer geplaatst. Daags hierna toen alles was opgedroogd zijn we de vloer dicht gaan voegen met ons Sopro DF 10 Designvoegmiddel, en wel in de kleur Zandgrijs. 

 

Afwerking

Niet op onderstaande foto's maar nog wel in de planning zijn de nog te plaatsen hoge plinten Witte, hoge mdf-plinten zullen dat gaan worden.