45 m² Wood Tasso Marengo te Alblasserdam

We zijn deze opdracht gestart met een vooropname door onze installateur. Hij is gaan kijken naar de kwaliteit van de zandcementen ondergrond, het aantal groepen (5) plus het benodigde materiaal. Op de afgesproken dag heeft hij en zijn team de vloer gefreesd en het leidingwerk aangebracht teneinde alles aan te sluiten op de verdeler en te testen. Later hebben we onze specialist naar  Alblasserdam gestuurd voor het dichtsmeren van de sleuven en het aanbrengen van een licht egalisatie.

 

Tasso Marengo

Na de installatie mocht onze tegelzetter aan de slag met de intussen door onze bezorgdienst geleverde Wood Tasso Marengo. Keramisch parket van het betere soort, met 9 mm dikke tegels in het formaat 20 bij 120 cm, Ze zijn gerectificeerd voor de smalst mogelijke voegen en mat afgewerkt. Daarbij kennen ze de uitstekende antislip waarde van R10. Goed voor een veilig gevoel in huis.

 

Plaatsing

Bij de plaatsing heeft de tegelzetter vanzelfsprekend gebruik gemaakt van een levelling systeem. Daarmee verkrijg je een onderlinge samenhang tussen de tegels en een zo vlak mogelijk tegelwerk. Na het lijmen en zagen van de tegels heeft hij de vloer afgewerkt met een voegmiddel in de kleur Zandgrijs 18. Een uitstekende keuze wanneer je minder in het oog springende voegen wenst.

Kijk op onderstaande foto's vooral naar het tegelwerk rond het vloerluik en de deurposten. Onberispelijk!

 

We hebben deze vloer geleverd en geplaatst als Comfort Deal. Klik onder voor meer info