55 m² Century Honey te Breda

Aangekomen op locatie konden we meteen aan de slag. De ondergrond was dik in orde zodat we 'm slechts hoefden te bezemen. Hierna mocht de intussen geleverde bestelling uitgepakt worden, te weten een compleet levelling systeem en 55 m² keramisch-parket.

 

Century Honey

De Century is een schitterende serie keramisch parket tegels van de Spaanse houtlook specialist Colorker.  Negen mm dikke tegels die vooral uitblinken in slijt- en vormvastheid.  Heel bijzonder daarbij is het formaat van 25 bij 150 cm die tezamen met het haarscherp  gedefinieerde decor zorgt voor een optimale natuurgetrouwheid. De Century is mat afgewerkt, geschikt voor vloer en wand. en verkrijgbaar in vier verschillende kleurstellingen: Naturel, Oak, Brown en de hier geplaatste Honey.

 

Plaatsing

Alvorens op de knieën te gaan heeft onze man wel even overleg gevoerd met de opdrachtgever over de te volgen legrichting. Standaard volgt die de lichtinval zodat de ruimtelijke werking groter wordt. Hier is echter gekozen daarvan af te wijken en ze dwars te plaatsen. De plaatsing zelf heeft natuurlijk wel enige dagen in beslag genomen. Met name de lastige plekjes als hoeken vragen om extra aandacht voor messcherp zaagwerk.

 

Getuige onderstaande foto's heeft-ie een vakkundig geplaatste vloer opgeleverd, afgewerkt met een voegmiddel in de kleur Sahara 40. Een voortreffelijke kleurkeuze.