Whatsapp de tegel expert

Toilet Renovatie

Ook Expert in het renoveren van toiletten

De Tegelexpert is niet alleen specialist in tegels-inclusief-leggen, maar ook in het renoveren van natte ruimtes als het toilet. Alles naar jouw smaak en voorkeuren tot stand gebracht op basis van een vooraf overeengekomen all-in deal. Compleet, dus inclusief tegels, sanitair en verlichting, plus montage en afwerking.

 

Al meer dan acht jaar renoveren we toiletten. Telkenmale naar de volste tevredenheid van onze opdrachtgevers.

 

Dat komt onder meer doordat jij als opdrachtgever geen enkel risico loopt op extra kosten voor meerwerk en de kosten die kunnen ontstaan bij een uitgelopen planning. Al die kosten zijn namelijk 100% voor rekening van De Tegelexpert!

Chat online, mail of bel ons op via 085 301 95 31

>> Geen onverwachte kosten achteraf, 1 duidelijke prijs, geen gedoe <<


Wat onze klanten zeggen

In 3 Dagen een Gerenoveerd Toilet

Dag 1

Dag 2

Dag 3Offerte Aanvragen voor de Renovatie van het Toilet

Heb je een renovatie van het wc voor ogen en wens je direct een offerte? Vul dan simpel en snel onze offerteaanvraag in en wij beloven dat je binnen 1 werkdag een offerte in je mailbox terugvindt. Hulp nodig bij het invullen van de offerteaanvraag?

> Bel of Mail <

085 301 95 31De Enige, Echte Specialist in Toilet Renovatie

Plannen voor de renovatie van het toilet? Een mooi idee! Zeker wanneer het toilet te veel te lijden heeft gehad of wanneer je klaar bent met de interieurstijl van het toilet. Met een professionele renovatie verwen je jezelf niet alleen op jarenlang meer woongenot, maar breng je ook de waarde van de woning omhoog.

 

Grondig advies

Wanneer je met je plannen aan het werk gaat, wil je natuurlijk geen overhaaste beslissingen nemen. Eerst ga je inventariseren wat er allemaal mogelijk is voor het nieuwe toilet. Je hebt een paar belangrijke keuzes te maken. Wat voor tegels had je in gedachten? Misschien wil je iets anders voor het toilet of heb je ideeën voor de verlichting. 

 

Meesterlijke vakkennis

De Tegel Expert laat je zien wat er allemaal mogelijk is voor het nieuwe toilet. Prachtige design tegels in elk formaat en schitterend design sanitair. Daarbij vind je bij De Tegel Expert een in jaren opgebouwd vakmanschap waarmee we je kunnen helpen de juiste keuze voor langere tijd te maken.

 

Compleet van een en dezelfde leverancier

 

Het gemak van de one-stop shop. Geen gedoe met meerdere partijen die alleen maar naar elkaar kunnen wijzen als er iets misgaat. Het gehele traject staat onder onze regie. Het aanspreekpunt voor al jouw vragen. Vanaf de eerste schouw ror maanden na de oplevering.

 

Geen vage prijsopgave

Voor de renovatie van het toilet hoef je bij De Tegel Expert geen zorgen te maken over uit de hand lopende kosten. We doen alles overeenkomstig de vooraf gesloten deal. Zijn er onverhoopt toch extra kosten? Geen probleem, die zijn alleemaal voor De Tegel Expert.