LET OP:

tot 40% extra korting

op ALLE tegelvloeren ALL-IN DEALS!

tegelvloeren inclusief leggen aanbieding

ALL-IN ACTIEDAGEN:

tegelvloeren all-in aanbiedingen

Whatsapp de tegel expert

Royal Deal tegelvloer inclusief leggen

Kies voor de Royal All-in deal van De Tegel Expert en geniet van een complete koninklijke tegelvloer voor één lage vaste prijs. Koninklijke formaten tegelvloeren en de mooiste designs vind je in deze all-inclusive tegelvloeren. Lijm en andere toebehoren zit uiteraard in de deal. Naast dit, hebben we nu in de Royal deal leuke extra's zoals een gratis tegelreiniger. 


Actie deze maand nog geldig!

Royal tegelvloer leggen


Wat onze klanten zeggen

Collectie Royal Deal Tegelvloeren

De mooiste tegels van topkwaliteit vind je in de Royal Deal. Een prachtige, hoogwaardige collectie van exclusieve tegels in royale formaten. Van 60x60 en 90x90 tot 60x120 cm. Elke tegel is voorzien van een extra harde toplaag voor duurzaam gebruik.


Royal Houtlook Tegel van 30 x 120


Royal Tegel van 60 x 60


Royal Betonlook Tegel van 80 x 80


Betonlook Tegel van 90 x 90


Royal XXL Betonlook Tegel van 100 x 100


Royal Betonlook Tegel van 60 x 120 cm


Royal deal - gratis offerte aanvragen

Tegels met leggen inclusief voegen en lijmen. Tegels van verschillende merken worden bij De Tegel Expert aangeboden als all-inclusive deals. Deze deals zijn uniek en vind je nergens anders. Vraag direct een gratis offerte op maat aan.

royal tegels inclusief zettenLiever zelf tegelen?

Zelf met tegels aan de slag? Elke tegel uit de Royal Deal is ook los verkrijgbaar. De Tegel Expert helpt je daarnaast met alles wat je nodig hebt voor een prachtig betegelde wand en/of vloer, waaronder materialen als lijm, voegmiddel en kit. Vraag ernaar bij onze adviseurs!