Premium Deal tegelvloer inclusief leggen

Kies voor de Premium all-in deal van De Tegel Expert en wees verzekerd van de beste kwaliteit tegelvloer met de premium designs en topmerken. Daarnaast hebben we in de premium deal houtlook tegelvloeren in klein en groot formaat. Ook in de Premium Deal hebben we nu leuke waardevolle extra's, zoals een tegelreiniger!

De Premium All-in Deal van €99,95  |  NU: €89,95 p/m². 

Binnen 2 minuten aangevraagd.

Binnen 24 uur een gratis offerte in je inbox!


 Beste koop tegelvloeren NL 2020/2021

-  Beoordeeld met een 9+  -

 8000+ met succes gelegde Tegelvloeren

- Opgericht in 2009  -

 Grootste expertise in de Tegelbranche

-  Nr. 1 Expert in tegelvloeren  -

 100% gratis inmeten & advies thuis

- Kosteloos inmeten & advies -Beste Koop Tegels van NL

- klant beoordeling 9,1 (2020/2021) -

beste-koop-tegel-vloeren-2018-2019

Wederom uitgekozen tot beste koop

- Meer dan 1000+ beoordelingen - 

Bel of Mail ons

Bel-met-de-tegel-expert

100% Laagsteprijsgarantie 

- Gegarandeerd  |  Wij controleren jaarlijks  -

klantbeoordeling-de-tegel-expert

Betaal nooit teveel

- Stuur ons de offerte van de concurrent - Collectie Premium Deal Tegelvloeren

De Premium Deal is de deal voor tegels met strakke looks en de  allure van Italiaans design. In de  bijbehorende collecties vind je tegels in premium formaten als 60x60 en 80x80. Mat uitgevoerd of in hoogglans. Het is bovendien de deal als je op zoek bent naar houtlook tegels. Elke tegel is vanzelfsprekend gerectificeerd en sterker dan de tegels uit de Basic en Comfort Deal. Goed voor een forse garantieperiode. Combineer je tegelvloer met een vloerverwarming op maat en ontvang direct nog eens 5% korting op je tegelvloer!  

Van: €99,95 p/m²   | NU -12% |  - Laagsteprijsgarantie -

€89,95 p/m² ALL-IN


Liever zelf de vloer op?

Zelf met tegels aan de slag? Elke tegel uit de Premium Deal is ook los verkrijgbaar. De Tegel Expert helpt je daarnaast met alles wat je nodig hebt voor een prachtig betegelde wand en/of vloer waaronder materialen als lijm, voegmiddel en kit. Vraag ernaar bij onze adviseurs!


De Premium Deal bevat exclusieve tegels met exclusieve tegelmaten. Van 60x60cm tot 80x80cm, je vindt ze allemaal in de Premium Deal. Topkwaliteit tegels met een extra robuuste toplaag, die makkelijk levenslang meegaan. Kies voor hoogglans of mat. Vergelijk jouw favoriete kleuren en kom langs in de showroom. 

 

50+ Premium Collectie Tegelvloeren

  • Premium Tegellijm
  • Voegmiddel naar keuze
  • Transport tot in huis (door heel NL)
  • Plaatsen complete tegelvloer
  • 3 jaar garantie op ons legwerk
  • 30 jaar garantie op de tegelvloer
  • Standaard plaatsing met leveling systeem!!!

 

De Premium Deal is een compleet vloerpakket voor een tegelvloer met de prachtige "looks" en Italiaans design. Wees verzekerd van de beste kwaliteit tegels voor de beste prijs! Heeft jouw aannemer je in de steek gelaten? Of heb je toch liever dat een echte tegelexpert jouw vloer komt plaatsen met garantie? En je wilt natuurlijk de laagste prijs betalen voor het complete plaatje? Bel ons.. Wij kunnen binnen zeer korte tijd leveren en plaatsen.

 


Door de jaren heen hebben wij heel wat vloerverwarmingen en tegelvloeren opgeleverd. Dit heeft ons veel reacties en reviews opgeleverd. We hebben altijd een 9+ gescoord en daar zijn we stiekem heel erg trots op. Als specialist in vloerverwarming en tegelvloeren.


Wij garanderen jouw tegelvloer binnen 4 weken vanaf het accorderen van de offerte. De uitzondering op deze plaatsingsgarantie doet zich voor wanneer wij eerst een vloerverwarming moeten plaatsen. Spoed? Bel ons direct. Wij kijken samen of wij binnen jouw gestelde termijn de tegelvloer kunnen leveren.Premium deal - gratis offerte aanvragen

Tegels met leggen inclusief voegen en lijmen. Tegels van verschillende merken worden bij De Tegel Expert aangeboden als all-inclusive deals. Deze deals zijn uniek en vind je nergens anders. Vraag direct een gratis offerte op maat aan.


De eerste stap: Een offerte aanvragen

Heb je een mooie tegelvloer gezien en wens je direct een offerte voor het leveren en plaatsen van de vloer? Vul dan simpel en snel hiernaast onze offerte aanvraag in en wij beloven dat je binnen 1 werkdag een offerte in je mailbox ontvangt.

 

Hulp nodig bij het invullen van de offerte aanvraag?

Bel of mail ons -


Bedankt voor het vertrouwen, we zullen je niet teleurstellen!

- Laagsteprijsgarantie en topkwaliteit tegels  -


4 Unieke All-in Deals

Wij houden van gemak, kwaliteit en goede service. Om deze reden bieden wij al onze tegels binnen 4 unieke All-in deals Super makkelijk en overzichtelijk. De klant betaalt nooit teveel!

 

Basic Tegel All-in:

- Een basic tegelvloer voor een budgetvriendelijke prijs inclusief het plaatsen van de tegelvloer.

 

Comfort Tegel All-in:

- Een complete tegelvloer van goede kwaliteit en mooie looks. 

 

Premium Tegel All-in:

- De beste kwaliteit tegels en toebehoren met de mooie "looks en feel". De meest gekozen All-in deal.

 

Royal Tegel All-in:

- Premium tegelvloeren met royale "looks" en afmetingen. Merk en kwaliteit met uitzonderlijke afmetingen. Voor de echte liefhebber.