50 m² Storm Cloud te Huizen

Net als voor elk andere opdracht zijn we eerst naar Huizen gereden voor een vooropname. We kijken hoe de ondergrond erbij ligt, maken nader kennis met de opdrachtgever en vernemen eventuele specifieke wensen rondom het tegelwerk. Tenslotte gaan we alles opmeten om een zo accuraat mogelijke bestelling te maken.  

 

Storm Cloud 90x90

De Storm is een aantrekkelijke tegel voor elke liefhebber van steenlook. Een tegel vol natuurgetrouwe kleurschakeringen. Daarnaast kent-ie een buitengewoon flexibele uitstraling.  Binnen en buiten, op vloer of wand. De Storm weet er wel raad mee. Deze tegel uit het huismerk portfolio van Jos. wordt geproduceerd in meerdere kleuren waaronder de lichtgrijze Haze en de donkergrijze Cloud  en is voorzien van een slijt-, vlek- en krasbestendige toplaag. 

 

Voor onze tegelzetter was het vanzelfsprekend bijzonder prettig om met een tegel van topkwaliteit te werken. Zagen en snijden, alles verloopt net zo soepel. Hij heeft bij de plaatsing gebruik gemaakt van een levelling systeem. Daarmee zorg je voor een zo vlak mogelijke tegelvloer waarbij geen enkele tegel lager komt te liggen dan zijn buurman.

 

Afwerking

Het plaatsen van een tegelvloer wordt extra leuk wanneer we 'm ook mogen afwerken. Hiervoor is onze plintenspecialist in Huizen langs geweest voor het monteren van 35 meter mdf-plinten van 15 mm hoog in de uitvoering Modern, voorgelakt in de RAL-kleur 9010. Aangezien dit enige dagen later was zie je ze niet terug op onderstaande foto's