Badkamer met 24m² Stark Cream te Spijkenisse

Natte ruimtes als badkamers en toiletten horen tot onze favoriete klussen. Een dergelijke opdracht betekent veel werken rondom hoeken en sanitair-aansluitingen. Telkens  weer een geweldige gelegenheid om onze expertise te tonen, in een vochtige ruimte die zeer intensief gebruikt gaat worden. Gelukkig krijgen we steeds meer vraag naar onze renovaties van badkamers. Sinds enige tijd bieden we dan ook sanitair in ons  assortiment. Tegels en sanitair kiezen op één plek. Leuk en makkelijk bij het inrichten van je badkamer verbouwen.

 

Ontkoppelingsmat

Als gebruikelijk zijn we voor deze opdracht eerst polshoogte gaan nemen. We meten alles uit en kijken of er geen bijzonderheden zijn. Hier bleek bijvoorbeeld de ondergrond van hout te zijn. Daar kan je niet zomaar op tegelen zonder het risico dat de tegels gaan barsten door de werking van het hout. We spreken af om eerst een ontkoppelingsmat te plaatsen. Zo'n mat vangt de werking in de ondergrond op verkleint de risico's tot het  minimum.

 

Stark Beige

Na alle formaliteiten zijn we vervolgens begonnen met de planning. Alles in hechte samenwerking met de opdrachtgever en onze leveranciers. We bestellen de  nodige profielen, speciale waterbestendige lijm, voegmiddel en uiteraard de tegels. De tegel die je op de foto's op wanden en vloer ziet is de  Stark Cream. Een 9 mm dikke, gerectificeerde tegel met een fraaie zachtbeige getinte steenlook decor en -  niet onbelangrijk - een stroefheidswaarde van R10 voor optimale veiligheid. De Stark is verkrijgbaar in tal van uiteenlopende formaten  en een zestal kleuren waarvan we hier de Cream hebben geplaatst. Alles volgens een Premium Deal. Een deal waarin je de optie krijgt om de kleur van het design voegmiddel te kiezen. In deze badkamer hebben we alles dichtgevoegd met Jurabeige voegmiddel. 

 

Ragno Look

Met het betegelen van vloer en wanden waren we  nog niet klaar. Twee achterwandjes hebben we prachtig mogen voorzien van de Look, een 60x24 cm olijfgroene glossy tegel van de Italiaanse fabrikant Ragno. Door de tegel in visgraat motief te plaatsen heeft onze tegelzetter heeft er een schitterend kunststukje van gemaakt. Als extraatje en bedankje dat we foto's mochten maken, mochten we tenslotte de opdrachtgever blij verrassen met een bloemetje.