35 m² Padouk Nut i.c.m. vloerverwarming te Spijkenisse

Stap 1 voor deze klus was natuurlijk het eerste bezoek van onze installateur voor het bepalen van de juiste aanpak en een bezichtiging van de ondergrond. Daarmee kunnen we niet alleen een definitieve offerte kunnen opstellen, maar ook de juiste bestellingen doen. Die ondergrond bleek van beton te zijn hetgeen betekent dat we hiervoor speciale materialen hebben ingekocht.

Als eerste is hij de op de dag van installatie begonnen met het plaatsen van een isolerende folie die de uitstralende warmte moet reflecteren. Hierop is hij vervolgens krimpnetten gaan plaatsen. Gegalvaniseerde staalmatten waarop de leidingen in vier groepen gemonteerd kunnen worden. Na aansluiting van de leidingen op de intussen geinstalleerde verdeler kon de vloerverwarming getest worden en afgesteld, en was de feitelijke installatie klaar. Ter voltooiing hebben we hierop een zandcementen deklaag gestort en was de vloer gereed voor de tegelzetter.

 

Padouk Nut

De Padouk Nut is een geweldige houtlook tegel voor liefhebbers van houtlook. Deze mat afgewerkte 10 mm dikke tegel uit Italië kent het bijzonder formaat van 120x30 cm.  Extra breed dus, en goed voor meer allure in je woning. Je kunt 'm zowel op de vloer als op de wand plaatsen. Een royale tegel die we uiteraard als Royal Deal hebben geleverd en geplaatst, inclusief een speciale op maat gemaakte entreemat van 130 x 130 cm.