Visgraat keramisch parket i.c.m. vloerverwarming

Als gebruikelijk zijn we eerst op locatie een kijkje gaan nemen. We maken een inventarisatie van alles wat er nodig is voor de vloerverwarming en kijken of er nog bepaalde randvoorwaarden zijn. Er stond een forse verbouwing in de planning en dan willen we graag alles weten van de omstandigheden van onze werkzaamheden. De ondergrond gaf in elk geval geen enkel probleem. Zandcement. Daar weet onze freesmachine wel raad mee. Vijf groepen stonden in de planning om gefreesd te worden. Nadat dit werk gedaan was en de sleuven schoongemaakt,  kon de feitelijke installatie beginnen, d.w.z. leidingen plaatsen, verdeler monteren en aansluiten. Een grondige test met uitleg aan de bewoners hoe om te gaan met het regelpaneel maken de installatie compleet. Als extra service hebben we tenslotte de oude radiator en leidingen verwijderd. Daarbij ook eea  afgedopt.

 

Italia Design Vanille 15x60

Vervolgens mocht onze tegelzetter zijn opwachting maken. Ook hij is eerst langs gegaan voor een inspectie en om alles in te meten. Daags daarna  kon eindelijk het definitieve werk beginnen: het leggen van 44 m² een nieuwe meting. Een prachtig keramisch parket. Deze tegel is speciaal ontwikkeld om in een visgraat patroon te leggen. 15x60 cm telt-ie. Hij is verkrijgbaar in meerdere kleurstellingen waarvan we hier de Vanille hebben  geplaatst.

 

RAL9016

Een bijzonder detail bij dit project is de afwerking met hoge plinten. Moderne70 mm hoge mdf-plinten die voorgelakt zijn in RAL9016. Verkeerswit heet die kleur. Een plint met een iets andere, lichtere, schakering wit dan de vaker gebruikte RAL9010 en juist hierdoor een een hele mooie combi met buitengewoon lichte tegelvloer.

 

Keramisch visgraat parket vind je terug in onze Royal Deal, de deal voor de meest exclusieve tegelvloeren.