40 m² 60x60 Hood te Hendrik-Ido-Ambacht

De Hood is een zeer fraaie mat-grijze 7 mm tegel met de waarheidsgetrouwe looks van echt beton. Topkwaliteit dus. Geen wonder, want de tegels is afkomstig uit de Portland collectie van Fondovalle, een zeer gerenommeerde Italiaanse tegelbakker die al sinds 1962 aan de weg timmert met exclusieve keramische tegels.

 

Pure perfectie

Een dergelijke tegel maakt het voor de tegelzetter natuurlijk extra leuk om te zorgen voor een perfect resultaat. Afwijkingen zijn nauwelijks tot niet aanwezig op deze 60x60 tegel. Omdat de Hood geen deel uitmaakt van de collecties in onze alll-in deals hebben we  speciaal voor de opdrachtgever een bijzonder aantrekkelijk pakket samengesteld voor de betegeling van de badkamer. Het resultaat ademt vanuit elke hoek pure perfectie. Tot in het kleinste detail. Kijk bijvoorbeeld maar naar de hoekprofielen.