50 m¹ Century Natural Oak te Koog aan de Zaan

Doorgaans gaat de tegelzetter voor elke tegelklus eerst even langs om de woning te bezichtigen. We willen weten of de ondergrond geschikt is en of er ook specifieke aandachtspunten zijn. Kwaliteit staat immers altijd voorop. Voor deze opdracht hoefde hij echter niet vooraf te inspecteren, want hij maakte deel uit van een omvangrijk project waarbij we ook de vloerverwarming voor onze rekening hebben genomen en gezorgd voor een goede ondergrond.

 

Century Natural Oak

De Century is een zeer fraai keramisch parket tegel van 25x150 cm groot, verkrijgbaar in een drietal decors, waarvan de Natural Oak de donkerste is. Als eerste is onze tegelzetter  gaan kijken naar de te voeren legstrategie. Standaard leggen we tegels altijd in de lengte, maar het is natuurlijk altijd de vraag in welke hoe je het beste kunt beginnen. Vervolgens mocht de lijmpot uit de auto voor het plaatsen van 50m² tegels, alles gelegd met een levelling systeem. Daarmee verkrijg je een perfect egale vloer zonder hoogteverschillen.

 

Royal Deal

De Century Natural Oak maakt helaas geen deel meer uit van onze Royal Deal collectie. Daarentegen hebben we kortelings alle collecties enorm uitgebreid, met houtlook tegels in meerdere deals. Zo wordt het voor iedereen makkelijk om voordelig keramisch parket in huis te halen.