49 m² Surface Antraciet te Rozenburg

Als tegelexpert zijn we gewend om hoge eisen te stellen aan de kwaliteit van de ondergrond. Immers, alleen met een goede ondergrond kunnen we garant staan voor een professioneel geplaatste tegelvloer waar lang genoten van kan worden. Bij deze opdracht hadden we gelukkig een accuraat beeld van de situatie en konden we vlot aan het werk met bestellingen en planning.

 

Surface Antraciet 75x75

De Surface is een veelzijdige serie hoogwaardige betonlook tegels van de welbekende producent RAK. De serie bevat een omvangrijk gamma betonlook in zeer vele formaten uitgevoerd in 10 verschillende kleurstellingen. Elke 9 mm dikke tegel is mat afgewerkt en voorzien van een zeer stroeve toplaag (antislipwaarde R10) waardoor-ie ook geschikt is voor natte ruimtes. 

 

Plaatsing

Voor onze tegelzetter is het natuurlijk altijd prettig werken met een kwaliteitsproduct. Met behulp van ons levelling systeem heeft-ie een schitterende vloer opgeleverd. Dit systeem dient vooral om een zo vlak mogelijke plaatsing te realiseren dus zonder plekken waar vuil of vocht zich kan ophopen. Daags na plaatsing is onze man wederom naar Rozenburg gereden, ditmaal om de vloer dicht te voegen met antracietkleurig voegmiddel. Later zal hij opnieuw er heen moeten gaan, maar dan voor de montage van de bij de deal gevoegde hoge mdf-plinten.