44 m² Royale Grey te Zoetermeer

Of een legklus nu gecompliceerd is of niet, het is voor onze jongens altijd een groot plezier wanneer we de opdrachtgever kunnen verrassen met een prachtig geplaatste vloer. Fijn is dan ook dat we daar alles voor in eigen hand hebben gehad zoals in deze woning waar we eerst vloerverwarming mochten aanleggen, vier groepen om precies te zijn. Aangezien er sprake was van een ondergrond met plavuizen hebben we er netten overheen gespannen, daaraan alle leidingen aangebracht om de gehele vloer na de positieve test dicht te gooien met zandcement (5cm).en alles af te ronden met een lichte egalisatie  Daarmee was de vloer geheel voorbereid voor onze tegelzetter.

 

Royale Grey

Zoek je een voordelige marmerlook tegel, dan zal je de Royale Grey absoluut mee willen nemen in je keuzetraject. Een 60x120 gerectificeerde vloertegel met de klassieke looks van gepolijst statuario marmer die niettemin voorzien is van een veilige antislip laag.

 Onze jongens hebben in vlot tempo er een schitterende tegelvloer mee opgeleverd zonder overmatig zaagverlies. Na plaatsing is de vloer dichtgevoegd met een door de opdrachtgever gekozen kleur voegmiddel t.w. Basalt 64.