59 m² Luxy Dover 60x120 te Schiedam

Als expert zetten we graag onze tanden in lastige situaties, wanneer een wand of vloer om extra maatregelen vraagt. Niettemin halen we ook veel voldoening wanneer op ons kennismakingsbezoek we geen enkele belemmering ziet voor een snelle plaatsing. 

 

60x120 Luxy Dover

De Luxy Dover is een tegel die elke liefhebber van marmerlook in verrukking zal brengen. Een gepolijste tegel die voorzien is van een prachtig decor vol geraffineerde aders, en dat in een 60x120 cm formaat. Daarmee haal je een tegelvloer in huis die in elk aspect grandeur uitstraalt. Daarbij geen zorgen over de veiligheid. Met een antslipwaarde van R10 biedt de gerectificeerde Luxy Dover een optimale veiligheid in huis.

 

Plaatsing

We hebben de Luxy Dover in een halfsteens verband geplaatst. Een wijze van leggen die je dwingt om ook te kijken naar de legrichting om (ook) economisch goed uit te komen, met zo min mogelijk snijverlies. Onze man heeft met zijn assistent een schitterende vloer op geleverd geholpen door een levelling systeem dat ervoor zorgt dat er geen hoogteverschillen tussen de tegels kan ontstaan. Een mooi detail is het tegelwerk op het vloerluik. Dan kan alleen een professional.

 

We hebben de Luxy Dover geleverd en geplaatst volgens de Royal All-in Deal. Daarin bieden we ook de keuze uit de kleur van het voegmiddel. Grijs is het hier geworden, een kleur die prima past bij de Luxy Dover.

 

Afwerking

We kregen het genoegen om deze vloer af te mogen werken met plinten. Ditmaal geen tegelplinten maar in RAL9005 (zwart) voorgelakte hoge plinten, de kers op de taart.