40 m² Harmony Grey te Hoogvliet

Overeenkomstig onze standaard werkwijze zijn we eerst even langsgegaan om polshoogte te nemen van de situatie, nader kennis te maken met de opdrachtgever en alles op te meten. Terug op kantoor stellen we dan een definitieve begroting op en gaan over tot het bestellen van alle materialen.

 

Harmony Grey 100x100

De Harmony Grey is een van de toppers uit de gerenommeerde Beste Koop-collectie. Dit is een speciale selectie van tegels die voornamelijk geselecteerd zijn op een optimale prijs/kwaliteitverhouding. De Beste Koop-collectie maakt tegels die doorgaans schreeuwend duur zijn, nu ook betaalbaar voor de kleine portemonnee.

De lichtgrijze Harmony Grey voldoet buitengewoon aan deze voorwaarde. Een 8,5 mm dikke, gerectificeerde tegel van 1 m² in betonlook stijl. Deze mat uitgevoerde keramische tegel heeft niet alleen een fraai decor met marmerlookachtige tekening maar ook een uitstekende antislipwaarde (R10). Het resultaat: een rustige ogende vloer met nauwelijks opdringerige voegen.

 

Plaatsing

Onze tegelzetters hebben met opgerolde mouwen een prachtige tegelvloer opgeleverd, daarbij geholpen door een levellingsysteem voor een maximaal vlakke vloer. Kijk op onderstaande foto's We hebben deze vloer geleverd en geplaatst als Royal Deal, hetgeen betekent dat de opdrachtgever de kleur van het voegmiddel mag kiezen. Lichtgrijs is het hier geworden. Een prima match met de kleur van de Harmony Grey.