72 m² Freespace 80x80 te Nieuw-Vossemeer

Onze eerste taak was natuurlijk de vooropname. Onze parketteur is even langsgereden om kennis te maken met de opdrachtgever, te kijken hoe de ondergrond erbij ligt en natuurlijk voor een zorgvuldig opmeting van de uit te voeren werkzaamheden. Op basis van zijn input kunnen we dan een accurate bestelling doen en ervoor zorgen dat op de afgesproken dag alles aanwezig is te Nieuw-Vossemeer.

 

Freespace 80x80

De Freespace die we hier geplaatst hebben is een serie karakteristieke tegels uit het atelier van de Italiaanse producent Pastorelli. Een serie die zich vooral onderscheidt met een decor dat de matig geschakeerde kenmerken heeft van zowel steenlook als betonlook. Vijf kleurstellingen kent de 0,9 mm dikke Freespace als ook meerdere formaten en afwerkingen voor binnen en buiten. De Freespace Black die we hier geplaatst hebben, is speciaal ontwikkeld voor binnen. Mat, gerectificeerd, ongeglazuurd en voorzien van een R10 antislip afwerking. 

 

Plaatsing

Met 72 m² heeft de plaatsing natuurlijk wel enige zweetdruppels gekost, maar het resultaat mag er zijn. Vooral in de vrijwel naadloze plaatsing rond de deurposten zie je de vakkundigheid van onze tegelzetters terug. Bij de plaatsing heeft hij gebruik gemaakt van een antracietkleurig voegmiddel. De toch al nauwe voegen krijg hiermee nog minder nadruk.