99 m² Nature Argilla 90x90 te Rotterdam

Het voordeel van nieuwbouw is dat je er meestal vanuit kunt gaan dat het met de ondergrond wel snor zit. Niettemin zijn we ook hier eerst langsgegaan voor in elk geval een inventarisatie van de benodigde hoeveelheid tegels en materialen. De aannemer had hier een anhydriet vloer aangebracht. Een ondergrond waarop tegels niet altijd goed willen hechten. We hebben daarom geadviseerd om 'm als voorbereiding te voorzien van een schuurbeurt en vervolgens een primer.

 

Nature Argilla 90x80

Steenlook op z'n best. Die vind je in de Nature-serie. Een indrukwekkende serie natuursteenlook tegels uit het atelier van Casalgrande Padana. Vrijwel alles heeft deze specialist in Italiaanse designtegels uit de kast gehaald voor een perfecte weergave van natuursteen uit de Dolomieten, verrijkt met prachtige nuances en schakeringen. De Nature, waarvan we hier de Argilla hebben geplaatst, wordt geleverd in vijf verschillende natuurlijke zand- en steenkleuren en formaten als ook diverse afwerkingen zoals zijdemat of extra ruw voor op het terras.

 

Plaatsing

Onze tegelzetter heeft met de Nature Argilla weer een plaatje van een vloer opgeleverd. Kijk op onderstaande foto's maar naar de fraai rondgezaagde tegels bij de pilaren van deze woning. Puur vakmanschap, zo mag je het gerust noemen. Bij de plaatsing heeft hij gebruik gemaakt van een goed passend kleur voegmiddel: zandgrijs. Een prachtige combi.