50 m² Wood Essenze Vaniglia te Oss

We hoeven niet altijd eerst op bezoek te gaan om de ondergrond te beoordelen of zij wel goed genoeg is om te betegelen. Soms zijn foto's voldoende en dat is fijn voor de opdrachtgever want zo kunnen we de kosten extra laag houden. Vanzelfsprekend vertrouwen we er dan ook op dat alles goed opgemeten wordt en we een juiste bestelling kunnen doen.

 

Wood Essenze Vaniglia

Ben je op zoek naar houtlook tegels, dan zal je zeker de Essenze Vaniglia in je voorselectie mee moeten nemen. Een prachtige  20x120 cm grote tegel uit de keuken van Dado Ceramica uit Italië. Mat afgewerkt, gerectificeerd en voorzien van een uiterst natuurgetrouw houtlook decor zonder al te veel schakeringen. Met een kleur die sterk doet denken aan die van grenen.

 

Plaatsing

Onze tegelzetter heeft met de Essenze Vaniglia een prachtige vloer van keramisch parket opgeleverd. Alles met behulp van ons leveling systeem. Daarmee realiseer je een 100% egale vloer waarop zich geen vocht kan ophopen na een schoonmaakbeurt. 

 

Afwerking

Enkele dagen later zijn we wederom naar Oss afgereisd. Ditmaal voor het plaatsen van hoge mdf-plinten. Onderstaande foto's zijn eerder geschoten waardoor we helaas niet de kers op de taart van deze fraaie vloer kunnen laten zien.