48 m² Realstone_Slate XT20 Musk te Geldermalsen

Een goed begin is het halve werk. Daarom gaan we voor elke klus eerst even kijken hoe alles erbij ligt. We willen even kennismaken met de opdrachtgever, eventuele specifieke eisen en wensen vernemen en een gedetailleerde meting maken van de vloer. Soms zien we bijzonderheden die om extra inspanningen vragen of problemen om een oplossing. Hier  troffen we echter een vloer aan die in een uitstekende staat verkeerde ondergrond, zodat we vlot aan de slag konden met alle bestellingen en natuurlijk de planning.

 

Realstone_Slate XT20

De Realstone_Slate XT20 is een prachtige steenlook tegel met de allure van Italiaanse design. Dat zie je vooral aan de verfijnde schakeringen in het decor. Dit is een tegel die in elke interieurstijl zorgt voor een perfect plaatje vol stijl. Daarnaast blinkt de Realstone uit in veelzijdigheid. Hij is verkrijgbaar in vier kleurstellingen - Black, Iron,  Shell en hier dus de Musk, de meest antracietkleurige variant. Daarnaast istie verkrijgbaar in meerdere formaten en diktes voor als je 'm ook op het terras wilt.

 

Een superieure tegel als deze laat zich natuurlijk heel makkelijk voegen naar de handen van onze tegelzetter. Met de grootste accuratesse en de hulp van ons levelling systeem heeft hij een onberispelijke tegelvloer gerealiseerd compleet dichtgevoegd met de Sopro DF10 Designvoeg in de verkozen kleur Flex Grijs.

 

Afwerking

Tot onze blijdschap kregen we de eer om de vloer ook te mogen afwerken en wel met hoge MDF-plinten. Vaak wordt dan gekozen voor de in RAL9010 voorgelakte versie. Onze opdrachtgever wilde evenwel een wittere versie en dan komen we uit de RAL9016 aka Verkeerswit. We bedanken hen voor de foto's.