69 m² Stadium Dark te Ridderkerk

Een goed begin is het halve werk. We zijn daarom allereerst een kijkje op locatie gaan nemen. Tijdens dit bezoek maken we nadere kennis met de opdrachtgever en vernemen we specifieke wensen die niet in de offerteaanvraag waren verwerkt. Daarnaast bekijken we natuurlijk de ondergrond en maken we een zorgvuldige meting van de vloer. Zo weten we perfect hoeveel tegels en hoeveel andere materialen we zullen moeten bestellen. 

 

Stadium Dark 90x90

De Stadium Dark is sinds jaar en dag dé toonaangevende tegel in betonlook. Negen millimeter dik, mat afgewerkt  en voorzien  van een rijk geschakeerd decor. Met de stoere Stadium Dark haal je een prachtige basis in huis voor elke interieurstijl.

 

Plaatsing

Onze tegelzetter heeft met de Stadium Dark een zeer indrukwekkende tegelvloer opgeleverd. Een vloer zonder afwijkingen of onregelmatigheden. Daarbij heeft voor het uitvoeren van deze Royal Deal uitsluitend hoogwaardige materialen gebruikt zoals lijm en het voegmiddel waarvoor een fraai bijpassende kleur was gekozen: Flex Grijs 15.

 

Afwerking

Tot ons genoegen mochten we deze vloer afwerken met tegelplinten. Dat betekende dus dat daags na plaatsing onze plintenspecialist naar Ridderkerk is afgereisd met achterin een volgende partij Stadium Dark. Elk deel van de plint is zorgvuldig hieruit gezaagd en gemonteerd.