96 m² Icon Smoke te Lissebroek icm vloerverwarming

Zoals bij elk ander project zijn wij en onze vloerverwarmingsinstallateurs natuurlijk eerst kijkjes op locatie gaan nemen. Hoeveel groepen zijn er nodig? Zijn er specifieke randvoorwaarden en speciale wensen van de opdrachtgever? We krijgen duidelijkheid over het aantal te bestellen tegels en de hoeveelheid materialen. De ondergrond betrof zandcement en dus kon vlot onze installateur aan de slag met zijn freesmachine, de flexibele leidingen en apparatuur in het stookhok. De complete installatie wordt getest en afgesteld waarna een specialist is langsgegaan om de sleuven dicht te smeren. Het navolgen van een stookprotocol luidt dan het slotadvies.

 

Icon Smoke

De Icon Smoke is net als de Icon Silver een betonlook tegel van het zuiverste water. De Smoke heeft echter een iets donkerder tint en schakeringen, maar de verdere eigenschappen zijn hetzelfde. Een veelzijdige tegel die in elk decor goed tot zijn recht. Gerectificeerd, 9 mm dik en fraai mat afgewerkt. De R9 antislip waarde is normaal, maar nog steeds uitstekend geschikt voor elk normaal huishoudelijk gebruik. Daarbij ben je met de slijtklasse 4 ervan prima verzekerd van langdurig woongenot.

Onderstaande foto's geven een prachtige impressie hoe onze tegelzetter met behulp van de de Sopro DF10 Designvoeg in de kleur Lichtgrijs een prachtige vloer heeft opgeleverd. 

 

Onze dank gaat uit naar de opdrachtgever voor het later verzenden van de impressies.