82 m² Icon Silver i.c.m. vloerverwarming te Oud-Beijerland

We zijn dit project aangevangen met allereerst een bezoek aan huis. Onze installateur beoordeelt de kwaliteit van de ondergrond en pleegt overleg over het aantal te plaatsen groepen. De ondergrond bestond uit zandcement en dan wordt het gleuven frezen, ze schoonmaken, flexibele aan- en afvoerleidingen plaatsen en vervolgens e.e.a. koppelen aan de intussen geïnstalleerde verdeler. Een vloerverwarming met acht groepen heeft onze man hier geïnstalleerd. Na het afstellen van de verwarming heeft hij er de radiatoren ontkoppeld en het advies achtergelaten om het stookprotocol te volgen. Daarmee went de ondergrond aan de temperatuurverschillen.

 

Dit gedeelte van het project sluiten we af met het dichtsmeren van de gleuven met een speciaal materiaal dat heel goed de temperaturen kan opvangen.

 

Icon Silver 80x80

De Icon Silver is een exponent uit de Beste Koop-serie. Een reeks prachtige vloer- en wandtegels die zich vooral onderscheidt door een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De vriendelijk geprijsde Icon Silver is 80x80 groot, 9 mm dik en uiteraard gerectificeerd voor de smalst mogelijke voegen. De antislipwaarde R9 maakt 'm prima geschikt voor gewoon huishoudelijk gebruik.

Ook voor deze klus zijn we eerst polshoogte gaan nemen?  Alles opmeten en een inventarisatie maken. Onze tegelzetter heeft vervolgens zijn beste beentje voortgezet en een prachtige vloer opgeleverd. Daarbij heeft hij de Sopro DF10 Designvoeg Flex toegepast in de kleur Grijs 15.