34 m² Warmhout Honey te Wijk en Aalburg

Als gebruikelijk zijn we ook voor deze opdracht niet over één nacht ijs gegaan, maar eerst langsgegaan voor een nadere inspectie en een accurate meting. Het bleek om een volledig verbouwde woning te gaan waarvan de keukenvloer betegeld dient te worden met keramisch parket. De ondergrond vertoonde geen bijzonderheden, dus kon vlot een en ander ingepland en voorbereid worden. 

 

Warmhout Honey

De Warmhout is dankzij haar veelzijdigheid één van onze favoriete houtlook tegels. Je kunt deze matte, porcellanato tegel op wand en vloer kwijt, en zowel recht plaatsen als in visgraat patroon. Daarnaast istie gerectificeerd en met een kwalificatie in slijtgroep vijf zeer geschikt voor intensief gebruik. Zeker als je kijkt naar de dimensie van 22 bij 89,5 cm en 10,5 mm dik.  

Onze tegelzetter heeft weer alles uit de kast getrokken en een prachtige vloer opgeleverd dankzij toepassing van een levelling systeem. Een legsysteem waarmee je tegels onderling zo gelijk mogelijk krijgt en nergens zich vocht kan ophopen. Hierbij heeft hij de Sopro DF 10 Designvoeg als voegmiddel toegepast in een door de opdrachtgever uitgekozen kleur: Jurabeige.

 

We hebben deze keukenvloer geleverd en geplaatst als Premium All-In Deal, de tegels-inclusief-leggen deal voor voordelige houtlook tegels en keramisch parket.