70 m² Manhattan Queens te Barendrecht

Het is af en toe heerlijk om een klus onder handen te hebben zonder veel voeten in de aarde. Een eenvoudige opdracht waarvoor we enkel de vloer hoeven op te nemen, bestellingen door te voeren en snel alles in te plannen. Het resultaat was dat we met een gerust hart onze tegelzetter op weg konden sturen in een zwaar beladen bus

 

Manhatan Queens

 De Manhattan Queens is een van onze paradepaardjes uit de Royal Deal-collectie. Een tegel met de looks van urban design die je zomaar in een New Yorkse loft tegen zou kunnen komen. Deze porcellenato tegel in het niet geringe formaat van 90 bij 90 cm is 10 mm dik, mat afgewerkt en uiteraard gerectificeerd voor de smalst mogelijke voegen. Kortom, een perfecte keuze wanneer je op zoek bent naar een industrieel ogende tegel.

 

Afwerking

Onderstaande foto's laten zien hoe onze tegelzetter er een prachtige vloer mee heeft gerealiseerd. Daar ontbreken helaas de hoge zwarte plinten die er daags na de oplevering zijn geplaatst. Deze mdf-plinten zijn 70x15 groot en voorgelakt in de kleur RAL9005.