62 m² Eiche Natur te Gorinchem

Zoals altijd zijn we eerst de vloer gaan inspecteren en opmeten. Dat is niet alleen van belang voor een gegarandeerd onberispelijk resultaat of een accurate bestelling onzerzijds, we kunnen hiermee ook een duidelijke prijsopgave maken. Zo weet je nog vóór een enkele tegel is geplaatst, exact wat de kosten gaan zijn en hoef je geen rekeningen achteraf te verwachten. Aangezien ons bezoek geen bijzonderheden met betrekking tot bijvoorbeeld de kwaliteit ondergrond opleverde, konden we vlot aan de slag en alles snel inplannen.

 

Eiche Natur

De Eiche Natur die we hier vervolgens hebben geplaatst is een 26 bij 160 cm grote gerectificeerde houtlooktegel uit de keuken van Novabell, een van Italiës topproducenten uit Reggio Emilia, het hart van de Italiaanse tegelindustrie. De Eiche is een bijzonder fraaie serie rustiek uitgevoerde houtlooktegels voor binnen en buiten, in tal van verschillende formaten. Ze is verkrijgbaar in zes kleuren waarvan de hier geplaatste beigekleurige Natur het dichtst bij authentiek licht eiken komt. De Eiche is niet alleen erg fraai, maar ook extra stevig en met een PEI-waarde 5 ook buitengewoon bestand tegen krassen. We hebben 'm dan ook geleverd als Royal Deal, de deal voor tegels uit het hoogste segment.

 

Afwerking

Na de plaatsing waarbij we uiteraard ook overleg hebben gevoerd over de te voeren legrichtingen, zijn we de vloer gaan dichtvoegen en daags erna plinten gaan plaatsen. Er was namelijk gekozen om de Royal Deal te upgraden met mdf-plinten, en wel in het formaat 120x15 mm. Deze in RAL9010 voorgelakte plinten vormen een prachtig accent op een sowieso schitterende vloer.