95 m² Warmhout Nut te Arkel

Als gebruikelijk hebben we ook hier eerst een bezoekje op locatie afgelegd. We hebben alles opgemeten, een calculatie gemaakt van alle nodige materialen en gekeken of er geen bijzonderheden waren. De zandcementen ondergrond was vlak en perfect geschikt voor een vlot in te plannen tegelklus. Het enige waar we onze tegelzetter op moesten attenderen was het luik bij de voordeur waar later een inloopmat moest komen.

 

Warmhout Nut

De Warmhout Nut is één van de vijf tegels uit de Warmhout collectie van het Nederlandse merk Jos. Deze tegel ziet er niet alleen prachtig uit, maar kent ook het formaat van 22,2 bij 89,7 cm waardoor hij prima geschikt is voor een houtlook tegelvloer in visgraat motief. De indrukwekkende kleurvariaties van deze matte tegel versterken de natuurgetrouwe looks en maken 'm een uitstekende keuze voor een schitterende vloer met keramisch parket.

 

Premium Deal

We hebben de Warmhout Nut geleverd en geplaatst als Premium Deal. Vanzelfsprekend heeft onze tegelzetter hierbij gebruik gemaakt van een levelling systeem voor een maximaal gelijk niveau tussen de tegels en heeft hij alvorens te beginnen overleg gevoerd met de opdrachtgever voor de legrichting. Maar met de Premium Deal geven we 'm ook de keuze uit de kleur van het voegmiddel. Bij het dichtvoegen heeft onze tegelzetter dan ook na het schieten van onderstaande foto's gebruik gemaakt van Sopro DF 10 Designvoeg Flex in de kleur Grijs 15. En mocht bij het afscheid nemen een gratis tegelreinigingsset achterlaten bij de tevreden odprachtgever.