42 m² Blade Beige te Alblasserdam

Gewoontegetrouw zijn we natuurlijk eerst even een kijkje gaan nemen op locatie. We gaan dan op zoek naar bijzonderheden, beoordelen de ondergrond en maken een zorgvuldige berekening van het aantal meters en de nodig materialen. Een aanpak die zich hier weer heeft bewezen. Zo bleek hier vloerverwarming te liggen en was het aantal opgegeven meters iets te laag ingeschat. We moesten dan ook een paar meter tegels extra bijbestellen om een tekort te voorkomen.

 

Blade Beige

De Blade Beige is een beigekleurige exponent uit de Revive Concrete serie van Rak Ceramics, een van de grotere tegelproducenten ter wereld. Een prachtige collectie matte betonlook tegels voor vloer en wand, verkrijgbaar in een achttal kleurstellingen en heel veel verschillende formaten en afwerkingen met als gemeenschappelijke factor een decor dat zich onderscheidt in stilistische eenvoud. De Blade Beige waar onze tegelzetter hier mee aan de slag is gegaan, is negen millimeter dik, gerectificeerd en voorzien van lichte structuur in het decor. Bij de plaatsing heeft hij gebruik gemaakt van een hoogwaardig tegellijm en een voegmiddel in de kleur Jasmijn.