85 m² Harmony Cream 100x100 te Fijnaart

Geen klus natuurlijk om over een nacht ijs te gaan. Wij zijn eerst een kijkje gaan nemen om de ondergrond te beoordelen en een accurate meting te maken van de benodigde tegels en materialen. Op basis hiervan maken we een secure planning en doen de nodige  bestellingen bij onze leveranciers.

 

Harmony Cream 100x100

De Harmony is een tegel uit de Beste Koop-collectie. Een speciale serie tegels die zich onderscheidt met trendy tegels voor  een betaalbare prijs.  Verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren - White, Grey, Cream, Taupe en Black - heb je met de Harmony een 8,5 mm dikke, groot formaat tegel op de vloer. Mat afgewerkt en natuurlijk gerectificeerd voor minimale voegen. Deze tegel kent bovendien een antislipwaarde van R10, goed voor voldoende grip op de vloer. Een kenmerk van dergelijke tegels van 100x100 cm is wel het enorme gewicht. Daags voor de plaatsing hebben we dan ook onze  sterkste man ermee op pad gestuurd om ze te leveren zodat de tegelzetter zich uitsluitend bezig hoeft te houden met het creëren van een prachtige vloer. Daartoe heeft hij onder meer gebruik gemaakt van een design voegmiddel in de kleur lichtgrijs.

 

Afwerking

Voor de afwerking is onze tegelzetter enige dagen later opnieuw naar Fijnaart gereden. Wederom met de Harmony Cream in de auto, maar nu om er plinten uit te zagen en deze overal langs de wanden te plaatsen. Zelf zijn we ook opnieuw langsgegaan, maar nu om de klanttevredenheid te peilen en onderstaande foto's te schieten die we na toestemming opdrachtgever met plezier aan je laten zien.