47 m² 60x60 Rebel te Klundert

Het leggen van een tegelvloer vraagt telkens weer om een gedegen voorbereiding. Voor ons houdt dit in dat we eerst een opname gaan maken van de locatie. We komen dan te weten hoe de ondergrond erbij ligt terwijl we een accurate meting maken van de gehele oppervlakte zodat we bij de fabrikant de juiste hoeveelheid tegels kunnen bestellen. 

 

Rebel

Hou je van betonlook? Dan zal de Rebel zeker bij je in de smaak vallen. Dit is een geweldige collectie betonlook tegels uit Italië met een heel aparte uitstraling van materialen die de tand des tijds hebben doorstaan. Je ziet het aan de hiervoor kenmerkende effecten van roestachtige vlekken en verfijnde kleurnuances. De Rebel kent een zevental kleurstellingen van geoxideerd metaal en een uitgebreide selectie van formaten, diktes en uiteenlopende R-waarden. Van 30 bij 60 cm tot het reuzeformaat van 160 bij 320 cm. De Rebel is dan ook een van de topcollecties van Flaviker, een van Italië's grootste fabrikanten van keramische tegels.

 

Royal Deal

We hebben deze gerectificeerde antracietkleurige 60x60 tegel geleverd en gelegd als Royal Deal, de deal voor exclusieve tegels. Bij deze deal passen we de beste tegellijm toe en voegen we de vloer af met een voegmiddel in kleur naar keuze. Voor deze vloer was dat de Sopro DF 10 Designvoeg Flex Antraciet 66. Daarnaast krijg je met deze deal een tegel reinigingsset gratis.