75 m² Eiche Natuur te Dongen i.c.m. Vloerverwarming

Een gedegen voorbereiding is het halve werk. Daarom zijn we eerst gaan inmeten op locatie. We kijken of er geen bijzonderheden zijn aan de ondergrond en werken naar een definitieve begroting toe. Op die manier komt het vrijwel nooit voor dat een tegelzetter een tekort heeft of dat er nodeloos teveel is besteld. Een aanpak die vooral ervoor zorgt dat de opdrachtgever geen verrassingen hoeft te verwachten. Geen extra kosten voor een onvoltooide vloer.

 

Eiche Natur

De Eiche is een serie keramische tegels van Novabell, een van Italië's fabrikanten van topkwaliteit tegels uit het befaamde tegelgebied Emilio Romagna. Een serie bestaande uit vijf verschillende kleurstellingen robuust gedecoreerd keramisch parket, verkrijgbaar in vijf verschillende maten. De Natur is een van die tinten uit deze serie, en wellicht de meest natuurgetrouwe. Daarvan hebben we hier de 20x120 uitvoering geplaatst als Royal Deal, de deal voor hoogwaardige tegels in groot formaat en exclusieve uitvoeringen. Karakteristieke voor deze deal is dat we de beste tegellijm en voegmiddel toepassen bij het plaatsen van de vloer,. Zo hebben we bij deze opdracht de Sopro DF10 Designvoeg Flex toe gebruikt voor het voegen, en wel in de kleurstelling Jurabeige 33. Het grootste kenmerk evenwel is de drie jaar leggarantie die je bij de Royal Deal krijgt. 

 

Zie onder de foto's van onze tegelzetters.