50 m² Dakota Avana te Papendrecht

De Dakota is een uiterst karaktervolle serie houtlook tegels van Flaviker, het gerenommeerde merk tegels uit Italië. Kenmerkend voor het decor van de Dakota is het accent op typische eigenschappen van verouderde houten vloeren zoals krassen, halo's en microperforaties. De Dakota is verkrijgbaar in een vijftal verschillende formaten keramisch parket als ook vier kleurstellingen waarvan we hier de Avana geplaatst in het formaat 30 x 120.

 

Royal Deal

We hebben deze klus uitgevoerd als deel van een groter project waarin we ook de vloerverwarming hebben geïnstalleerd. Een van de voordelen hiervan is dat onze tegelzetter exact weet wat hij kan verwachten als hij zich meldt met zijn gereedschap. Het aantal vierkante meters is helder als ook de kwaliteit van de ondergrond. Hij kon dus meteen aan de slag met de Dakota Avana. Daarbij is voor de plaatsing gebruik gemaakt van de beste verkrijgbare tegellijm en een voegmiddel in een vooraf uitgekozen kleur. Zo werkt immers de Royal Deal.

 

Afwerking en schoonmaak

Voor de afwerking is onze tegelzetter daags erna teruggekeerd. Feitelijk hield deze in het plaatsen van Dakota Avana tegelplinten. Uiteraard een even zo secure klus. Een bijzonderheidje bij deze klus is dat de opdrachtgever gebruik heeft gemaakt van onze nieuwste service: poetsen. We hebben deze prachtige vloer dan ook blinkend en brandschoon opgeleverd.