35 m² The Room San Pedro te Utrecht

The Room is een serie spraakmakende marmerlook tegels van de Italiaanse tegelbakker Imola Ceramica. Prachtig natuursteen-achtig Italiaans design met het karakter van hoogwaardig kwaliteitsmarmer, verkrijgbaar in mat en gepolijst. Deze serie volledig keramische tegels van gres porcellenato kent meerdere maten en een viertal kleurstellingen waarvan we hier de mat afgewerkte San Pedro in het formaat 60x120 hebben geplaatst.

 

Royal Deal

Alvorens we deze tegel hebben besteld en geplaatst, zijn we eerst een kijkje gaan nemen op locatie voor een beoordeling van de ondergrond, een meting uit te voeren en eventuele bijzonderheden te weten te komen. Zo moest er een klein trappetje betegeld worden. Een hele leuke uitdaging voor onze tegelzetter. Denk maar aan het plaatsen van de nodig profielen rondom. En dat was niet het enige punt waarop mij mocht excelleren. Bekijk onderstaande foto's en zie voor het tegelwerk rondom de deurposten en bij de voordeur. Pure klasse. Al dit tegelwerk heeft hij samen met z'n maat verricht met een tegellijm van de beste kwaliteit (Foby Tegelijm) en een tegel levelling systeem voor een perfect egale vloer.

 

Afwerking

Voor de voltooiing van de als Royal Deal geleverde vloer hebben we de tegels dichtgevoegd met Sopro DF10 Designvoeg Flex in de kleur Lichtgrijs. Daarnaast heeft onze tegelzetter daags erna ook plinten gemonteerd. Hoge tegelplinten van Imola Ceramica uiteraard.