55 m² Eiche Natur te Teteringen

Aangekomen op locatie is onze tegelzetter allereerst samen met de opdrachtgever gaan kijken naar het legplan. Wat gaat de beste legrichting worden, gezien de lichtinval. Dit doet-ie uiteraard samen met de opdrachtgever. Wanneer dan alles helder is voor wat betreft de aanpak, mag al het gereedschap uit de auto en kan de tegelzetter aan de slag met de Eiche Natur.

 

Eiche Natur

De Eiche Natur is een fraaie houtlook tegel van Italiaanse makelij. Elf millimeter dik is deze in vijf kleurstellingen verkrijgbare tegel waarvan we hier de Natur in het formaat 26x160 als Royal Deal hebben geplaatst, de deal voor hoogwaardige gerectificeerde houtlook tegels. Standaard bij deze deal is de toepassing van het levelling systeem. Een plaatsing systeem waarmee een vloer zonder niveauverschillen wordt verkregen, dus zonder hoogte afwijkingen van tegels ten opzichte van elkaar. Daarnaast is er bij het plaatsen een premium tegellijm gebruikt als ook een topkwaliteit voegmiddel.

 

Afwerking

Voor de afwerking van de vloer is onze tegelzetter een andermaal langs geweest. Inmiddels was er een keuken geplaatst, maar zijn taak was vooral het monteren van geüpgradede plinten. Hoge in RAL9010 voorgelakte Moderne plinten van 90x15.  Een stijlvol accent op een schitterende vloer.