74 m² Rebel Silver te Spijkenisse

Met een tegel uit de Rebel serie van Flaviker echt haal je Italiaans design in huis. Een steenlook tegel met een fascinerend decor van chromatische tinten die als geoxideerd materiaal zorgen voor de suggestie van ouderdom, inclusief sporen van roest. Het is dan ook een van Flavikers topcollecties, verkrijgbaar in zeven kleuren (Messing, Silver, Bronze, Smaragd, Lead, Night en White) en acht verschillende formaten, van 30x60 tot 160x320. Daarbij kent deze gerectificeerde tegel meerdere diktes hetgeen 'm ook geschikt maakt voor op het terras of balkon. Deze 60x120 Rebel Silver hebben we uiteraard geplaatst als Royal Deal, de deal voor exclusieve tegels van de hoogste kwaliteit. 

 

Dit prachtige design komt natuurlijk pas echt tot uiting wanneer een vakman als De Tegel Expert ermee aan de slag is gegaan. Dit hebben we gedaan door eerst te woning te gaan bezichtigen voor een inspectie van de ondergrond en een meting. Hierna hebben we de tegels geleverd waarna daags erna onze tegelzetter de vloer is gaan plaatsen. Met premium tegellijm en de door de opdrachtgever uitgekozen kleur steengrijs voegmiddel van Sopro

 

Nadat alles was opgedroogd en de belopen mocht worden is onze tegelzetter teruggekeerd voor het plaatsen van de bijbehorende 70 mm hoge plinten. Een afwerking geheel in stijl met deze exclusieve vloer.