Complete Badkamer + Toilet te Papendrecht

Het eerste wat de tegelzetter op locatie doet is kijken naar de muren. Wat is de staat ervan en zijn er geen onregelmatigheden? Als alles in orde is, mag al het materiaal en gereedschap uit de bus, en de mouwen opgestroopt voor een heerlijke tegelklus. Uiteraard hadden we alles goed voorbereid. We komen eerst alles uitgebreid inmeten voor een accurate bestelling om die daags tevoren af te leveren op het gewenste adres.

 

Monza Fossil

De tegelzetter is begonnen met het plaatsen van de 32 m² Monza Fossil aan de wand, een fraaie gerectificeerde betonlook tegel waarvan we de 60x60 uitvoering aanbieden voor slechts €24,95 per m². Voor dit project was evenwel gekozen voor het 60x30 formaat. Wanneer je die horizontaal plaatst krijg je een schitterend optisch vergrotend effect. Let bij dit project vooral op de manier waarop de tegelzetter de ombouw van de stortbak heeft behandeld. 

 

Cementina Grigia

Daags daarna wanneer de wanden volledig zijn opgedroogd mocht de tegelzetter op de knieën voor  het plaatsen van een vijftal vierkante meters prachtige design tegels. De Cementina Grigia Mix is een cementkleurige 20x20 tegel uit de Opus-collectie van Casalgrande Padana. Een klassiek vormgegeven vloertegel met een R-waarde van 9. Dus niet alleen mooi, maar ook voldoende stroef en antislip. 

 

Afwerking

Nadat alles geplaatst was resteerde nog slechts de afwerking, dat wil zeggen kitten in de juiste kleur. Daarmee kwam deze hele fijne klus ten einde en mochten we afscheid nemen van de opdrachtgever, maar niet zonder achterlating van de gratis tegelreiniger.