50m² Century Oak te Schiedam

Zoals bij elke opdracht zijn we hier ook niet over een nacht ijs gegaan. Eerst zijn we langsgegaan om alles goed op te meten en te kijken hoe de ondergrond erbij ligt. Vervolgens is onze tegelzetter daags tevoren een andermaal langs geweest om alvast alle tegels te leveren. We willen immers dat-ie goed uitgerust en scherp aan de klus kan beginnen en niet eerst een halve dag heeft moeten sjouwen.

 

Century Oak

De Century Oak is een van de betere keuzes wanneer je keramisch parket op de vloer wenst. Elke tegel is van het niet geringe formaat van 25 bij 150 cm en voorzien van een zeer natuurgetrouw ogend decor. Je vindt deze hoogwaardige tegel dan ook in de collectie van de Royal Deal, de deal voor topkwaliteit tegels van royale formaten. 

 

Royal Deal

Vanzelfsprekend heeft onze tegelzetter bij deze klus opnieuw zijn vakkundige expertise mogen laten zien. Kijk hiervoor vooral naar de manier waarop hij de lastige hoekjes rondom deurposten, de schuifpui en de trap heeft aangepakt. Details die heel veel tijd en aandacht vereisen. Bekijk hieronder de foto's die gemaakt zijn na het afronden van het tegelwerk. We zijn hier later een andermaal langs geweest, maar dan voor het plaatsen van hoge in RAL9010 voorgelakte plinten van 9cm hoog. Een upgrade die deze vloer nog meer allure geeft.