50 m² Icon Smoke 80x80 te Middelharnis

Als je al een tegelvloer hebt liggen, en om welke reden dan ook iets anders wilt, hoeft je niet per se de oude vloer laten wegbikken. Mits de opbouwhoogte het toestaat kun je gerust eroverheen een nieuwe tegelvloer laten plaatsen. Voorwaarde is dan wel dat zoals hier er eerst een goede primer erop wordt aangebracht. Een hechtmiddel die zorgt voor maximale hechting van de nieuwe tegels. De hier toegepaste primer is de Quartz-Primer, een hechtmiddel waaraan kunsthars vermengd met kwartszand is toegevoegd en hierdoor zorgt voor de beste hechting. Uiteraard heb je hier een droogtijd voor nodig.

 

Icon Smole

Na het voorstrijken hebben we onze tegelzetter dan ook opnieuw naar het project gestuurd, alleen nu met een wagen vol Icon Smoke tegels. Een zeer fraaie 80x80 grote 9 mm dikke betonlook tegel die we sinds kort in onze Premium Deal collectie als Beste Koop hebben opgenomen, dat wil zeggen een tegel die uitblinkt in de beste prijskwaliteitsverhouding. Mat qua uitstraling en met een antislipwaarde van R9 ook prima geschikt voor natte ruimtes.

 

Premium kwaliteit

Daarnaast betekent een tegel uit de Premium collectie ook een premium service, met eerste kwaliteit tegellijm en een hoogwaardig voegmiddel dat perfect uitvloeit en dientengevolge geen onregelmatigheden laat zien. Verder mag de tegelzetter met deze deal ook een op maat gemaakt deurmat monteren en bij het afscheid nemen een fles gratis tegelreiniger achterlaten.

 

Al met al een intensieve klus waar we meerdere dagen mee zoet zijn geweest.