50 m² Vitro Statuario Gold + 30 m² Grandeur wandtegels te Rotterdam

Wanneer je een woning koopt met een lelijke tegelvloer en daar nieuwe tegels voor wil zien, kun je twee dingen doen. Wegbreken of tegels erbovenop laten plaatsen. Dat laatste hoeft niet per se met iets als egalisatie. Je kunt prima uit de voeten met een primer die zorgt voor voldoende hechting van de lijm. Aldus geschiedde bij dit project. We hebben de plavuizen ingesmeerd met een speciale Quartz primer bestemd voor gladde ondergronden en onze tegelzetter de opdracht gegeven er iets schitterends van te maken.

 

Hoogglanzend

De Vitro Statuario Gold is een 60x60 hoogglans tegel van Portugese makelij. Keihard en dus goed bestand tegen krassen. Onze tegelzetter is voor deze vloer niet over een nacht ijs zijn gegaan. Eerst is hij langs geweest om alles te inventariseren en een legplan te maken voor wat betreft de legrichting Vervolgens heeft-ie in enkele dagen het hele project onder handen genomen om te beginnen met de vloer. Hij heeft allicht gebruik gemaakt van ons levelling systeem en als voegmiddel de High Quality Sopro toegepast. Een voegmiddel die perfect uitvloeit zodat er nooit kuiltjes in de voegen kunnen ontstaan.

 

Grandeur Bruin mat 

's Anderdaags is onze tegelzetter opnieuw langs gegaan in Rotterdam. Ditmaal voor het betegelen van een wand met natuursteenstrips. De bruine Grandeur. Dergelijke strips, kunnen zeker als je ze over de hele wand plaatst, flink wat gewicht krijgen. Maar dit kun je gerust aan onze tegelzetter toevertrouwen. Hiermee was de klus nog niet helemaal voltooid. Ook onze meester parketteur is langs geweest. Ditmaal voor het plaatsen van hoge plinten. Een fluitje van een cent.

 

Premium Deal

We hebben deze klus geklaard als Premium Deal, de deal voor tegels-inclusief-leggen waarbij alles gedaan wordt met premium producten en je leuke premiums krijgt als een gratis entreemat en tegelreiniger.