40 m² Cotto d'Este Woodland Arden Wild te Vianen

Allereerst hebben we voor deze onze vloerverwarmingsinstallateurs naar Vianen gestuurd. Vooral natuurlijk om poolshoogte op te nemen, te kijken wat het legplan gaat worden en hoeveel materiaal vereist zal zijn? Een goede actie want hier bleek maar liefst vijf groepen nodig te zijn. Dat betekent niet alleen dat er 'vijf slakkenhuizen' in de vloer gefreesd moeten worden, maar dat onze installateur ook goed moet beoordelen hoe alles samen gaat komen in de kast met de ketel waar de verdeler komt te hangen. 

 

Cotto d'Este Woodland

Na voltooiing van de installatie was het de beurt aan onze tegelzetter om af te reizen naar Vianen. Ook hij is eerst langs geweest voor een bezichtiging en het opmeten van de vloer. Maar daags was daar eindelijk de grote dag voor het plaatsen van 40 m² Cotto d'Este Woodland. Een 6,5 mm dikke houtlook tegel uit Italië met het reusachtige formaat van 240 cm x 30 cm waarmee je nog meer de suggestie creëert van echt houten planken. De Woodland collectie kent diverse kleuren waarvan we hier de Arden Wild hebben geplaatst en biedt de keuze in twee verschillende afwerkingen: glad of ruw. 

 

Royal Deal

Het spreekt vanzelf dat je een tegel met dergelijke exclusieve kwaliteiten als all-inclusive uitsluitend terug zult vinden in onze Royal Deal, de deal waarbij we de hoogste kwaliteit voegmiddel toepassen als ook het tegel leveling systeem voor een perfect egale tegelvloer. Verder vind je in deze deal ook een royale afwerking met hoge mdf-plinten en een op maat gemaakte deurmat die we met profielen naar keuze monteren. Opdrachtgever had evenwel voor de plinten eigen (schilder) plannen zodat we ze wel geleverd hebben maar niet geplaatst.