53 m² 90x90 Vlak Beton te Willemstad

Vlak Beton is de perfecte tegel voor wanneer je op zoek bent naar een prettig geprijsde tegel met betonlook. Geen tegel met allerlei tierelantijnen maar een superdegelijke, reliëfloze  tegel voor alledaags gebruik. We leveren 'm niet voor niets als Premium Deal. Dan weet je dat je een tegel in huis krijgt die voorzien is van een extra robuuste toplaag voor levenslang gebruiksgenot.

 

Een populaire tegel zogezegd die hier in Willemstad extra cachet en exclusiviteit heeft gekregen dankzij het bijzonder grote formaat van 90x90. Een formaat die nog meer vraagt om aandacht voor het detail. Dat zie je ook wanneer je kijkt naar de vlekkeloze afwerking bij de openslaande deuren.

 

Al met al is dit een klus geworden die we met gepaste trots graag willen laten zien.