36 m² Statuary Marmerlook en 16m² Marazzi Evolution

Standaard begint de tegelzetter allereerst met de ruimtes te inspecteren. Is de ondergrond goed genoeg om alles te dragen? En hoe zit het met de aansluitingen waar straks omheen getegeld moet worden? Een goede voorbereiding is belangrijk, zeker als er zwaar werk verricht moet worden. De Statuary die hier geplaatst moest worden  is met een formaat van 60 x 120 geen kleine jongen die je snel even aan de muur plakt. Je moet minimaal met zijn tweeën ermee bezig zijn om deze hooglans marmerlook tegel van het Spaanse Geotiles te plaatsen. Het resultaat van alle inspanningen is er dan ook wel naar: een schitterende professioneel betegelde badkamerwand. Let vooral even op die hele bijzondere elementen zoals dat nisje met profielen rondom in de doucheruimte. Puur vakmanschap, evenals die rondom de afscheiding met de douche.

 

De vloer

Nadat de wand klaar en dichtgevoegd was kon er ruimte gemaakt worden om de vloertegels te plaatsen. De 60x60 Evolution is een hele mooie vloertegel van het Italiaanse Marazzi. Matzwart en met een R-waarde voldoende stroef om glijpartijen te voorkomen. Uiteraard heeft de tegelzetter ter afronding de kitspuit overal langs gehaald.

 

Royal Deal

De vloer hebben we geleverd en geplaatst als Royal Deal. Het betreffen dan ook tegels van de hoogste kwaliteit, gerectificeerd. Daarnaast passen bij deze deal onze tegelzetters een DF-voegmiddel toe. Dat is een ijzersterk voegmiddel met antibacteriële eigenschappen waar geen kalk zich aan kan hechten. Dit voegmiddel wordt dan ook vaak gebruikt bij zwembaden.

 

Ongetwijfeld zullen de opdrachtgevers nog heel lang zorgeloos van hun badkamer kunnen genieten. Zie onder de afbeeldingen van ons werk.