45 m² Mocca Latte te Hendrik-Ido-Ambacht

De Mocca Latte -  een fraaie 20 x 120 houtlook tegel - is verkrijgbaar als Premium Deal. De deal voor tegels van hoge kwaliteit en onder meer de vrije keuze voor de kleur van het voegmiddel. 

 

Leveling systeem

De eerste stap voor het plaatsen van een tegelvloer is natuurlijk de voorbereiding. De ondergrond moet opgeruimd zijn en alle benodigde materialen en gereedschappen binnen handbereik gebracht worden. Vervolgens mag de lijmpot open en de tegelzetter op de knieën voor het lijmen van de tegels. We hanteren hiervoor een leveling systeem. Een systeem waarmee je een vloer verkrijgt die perfect gelijkmatig komt te liggen, zonder kuiltjes of richeltjes door boven elkaar stekende tegels.  Dit doet onze tegelzetter door rondom elke tegel clips mee te lijmen en in elke clip een keg te plaatsen voor een onderling egaliserende verbinding. Met hierop enkele slagen met de hamer tegen de keg is elk hoogteverschil tussen vloertegels uitgesloten. Het resultaat nadat de keggen later zijn verwijderd is een volmaakt vlakke vloer die zich bovendien heel makkelijk laat dichtvoegen.

 

De foto's bewijzen andermaal hoe een professioneel gelegde tegelvloer eruit hoort te zien.