40 m² Gelsomino Grijs te Zwijndrecht

Keramisch parket verenigt het beste van twee werelden. Een vloer met de looks van natuurgetrouw hout en de slijtvastheid en onderhoudsgemak die horen bij keramische tegels. Kortom, een vloer waar je jarenlang plezier van  hebt zonder dat je al te veel naar om hoeft te kijken.

Uiteraard zijn we na het overleg over hoe de tegels gelegd moeten worden eerst begonnen het stofvrij maken van de vloer. Vervolgens mocht de lijmpot open voor het echte precisiewerk. Elke tegel moet perfect waterpas komen te liggen en met eenzelfde onberispelijke voeg aansluiten op de vorige. Extra aandacht is daarnaast nodig voor de lastig hoeken rondom de deurposten. Na deze intensieve klus was het - uiteraard nadat de lijm was opgedroogd - tijd om de vloer dicht te voegen. Ook een secure kluswant je wilt geen kuiltjes achterlaten. Met het schoonmaken van de vloer was het project geklaard en kon onze tegelzetter zijn spullen pakken en afscheid nemen van de opdrachtgever bij wie hij leuke premiums mocht achterlaten zoals een tegelreiniger en de op maat gesneden Hamat® Hight Quality Entreemat.

 

Royal Deal

De Gelsomino Grijs hebben we hier geleverd in het formaat van 120x30 cm. Een formaat waarmee nog sterker de uitstraling van houtlook wordt versterkt, zeker met het decor Gelsomino - Italiaans voor jasmijn - dat staat voor een zeer verfijnde houtlook structuur. We hebben 'm geplaatst overeenkomstig de Royal Deal, de deal waarvan de collectie uitsluitend bestaat uit tegels van de hoogste kwaliteit.