110 m² Bianco vloertegel te Hoogerheide

De Bianco is een 10 mm superdegelijke vloertegel van Italiaanse makelij. Een hoogglans witte tegel die goed tegen een stootje kan en met een R-waarde van 10 ook nog voldoende isoleert. Het grote formaat van 80 x 80 cm maakt wel dat het leggen van een dergelijke tegel veel vakkundigheid vereist. Je moet goed berekenen hoe de voeglijnen gaan lopen en met de grootste nauwkeurigheid de diamantzaag hanteren om perfect rechte zaaglijnen te verkrijgen. En dat gold niet alleen voor het grove werk, ook dat op verzoek van de opdrachtgever betegelde plateautje vraagt om precisie en accuratesse.

 

Extra voordelig

Gelukkig draaien onze tegelzetters hier nauwelijks hun hand voor om. Nadat de vloer gelegd was, kon met de afwerking begonnen worden door eerst alles mooi dicht te voegen en vervolgens hoge tegelplinten te plaatsen. Het resultaat zoals je in onderstaande foto’s kunt zien was om door het ringetje te halen. Bovenal hebben we de opdrachtgever nog extra kunnen verrassen door de Bianco tegel met extra voordeel te leveren. Normaal vind je de Bianco terug in onze Premium collectie. Door ‘m aan te bieden als de voordeligere Comfort deal heeft de opdrachtgever een schitterende vloer voor een lagere prijs.