53 m² La Cueva te Zwijndrecht

De eerste stap was natuurlijk aan onze installateurs. Eerst zijn ze langsgegaan om goed te kijken wat en welke aanpak er nodig is voor de installatie. Hoeveel leidingen zijn er nodig, en vooral, wat is de ondergrond? Zoals in de meeste Nederlandse woningen hadden we hier te maken van een zandcement ondergrond. In een dergelijke ondergrond wordt dan begonnen met het frezen van een slakkenhuis voor het plaatsen van de aan- en afvoerleidingen. De jongens hebben een verdeler in het cv-hok geïnstalleerd en hierop vervolgens de leidingen aangesloten. Dan is het tijd om te testen en als de installatie de test heeft doorstaan mag de vloer dichtgemaakt worden met mortel. 

 

La Cueva by Jules

Daags daarna, wanneer de vloer is opgedroogd, mochten onze tegelzetters langs met de 53 m² 'La Cueva by Jules'. Een antracietgrijze trendy stonelook tegel uit de keuken van tegelgroothandel Julius van der Werff. Een tegel dat met recht het predicaat topkwaliteit mag dragen. Niet voor niets komt deze 80x80 tegel mee met onze Premium Deal. Hierop hebben we ten gevolge van de keuze om de vloerverwarming door ons aan te laten leggen 5% combi korting gegeven. Het resultaat van deze slimme keuze behoeft verder geen betoog. De foto’s spreken voor zich.