67 m² Grigio Natural Eik te Barendrecht

Een vloer waarmee je iedereen op het verkeerde been zet. Ogenschijnlijk iets van laminaat, maar eenmaal betreden merk je toch iets anders aan deze keramisch parketvloer. Naast mooi en slijtvast ook superpraktisch. In een mum van tijd schoon, ijzersterk en ideaal wanneer je vloerverwarming hebt liggen. 

 

Legrichting

Met het grootste plezier togen onze tegelzetters dan ook naar Barendrecht voor het leggen van 67 m² Grigio Natural Eik. De ondergrond behoefde niet veel werk, dus al ging de discussie over de richting van de 30 bij 120 cm grote tegel. Een kwestie van goed kijken naar de lichtinval en de ruimtelijkheid. 

 

Royal Deal

De Grigio Natural Eiken hebben we geleverd als Royal Deal. Onze meest exclusieve deal vol bijzondere tegels van een onovertroffen kwaliteit. Met tegels die heel goed tegen een stootje kunnen zodat je erop kunt rekenen dat-ie over 30 jaar nog als nieuw eruitziet.  Bij zo'n prachtige vloer hoort natuurlijk een soortgelijke afwerking zoals een (zelf) goed gekozen kleur voor het voegmiddel. De gratis meegeleverde profielen en deurmat als ook de in RAL 9010 voorgelakte hoge mdf-plinten ontbreken op de foto's.