55 m² 90x90 Vlak Beton te Bergschenhoek

In feite was het leggen van de tegels de voltooiing van een veelomvattender klus. Eerst moest namelijk onze installateur aan de slag voor de aanleg van de vloerverwarming. Dat betekende dus gleuven frezen in het dekcement, slangen plaatsen en deze aansluiten op de verdeler. Als dan na test alles goed blijkt te werken, mag de afdeklaag erop en klaar is kees.

Intussen stonden onze tegelleggers in de startblokken om de vloer op te gaan met niet de minste tegel. De 90x90 Vlak Beton, een kingsize keramische tegel met een schitterende matte betonlook en een veelgekozen tegel uit de Premium Deal collectie. Bijzonder aan dit 55 m² groot project is dat we het mochten afwerken met 70 mm hoge plinten direct van de tegel gezaagd. Echte tegelplinten dus in plaats van de bij de deal horende hoge plinten. Wat ons betreft de mooiste upgrade die je voor je tegelvloer kunt wensen.